Nieuws

28
apr

Vacature CNC-frezer voor stukwerk

Torson is gespecialiseerd in het produceren van machine- en precisieonderdelen op maat. Dit met behulp van ultramoderne CNC machines, en de inzet van een team vakbekwame personeelsleden. Om ons team te versterken zoeken wij een gedreven CNC-frezer voor stukwerk.

15
jul

Productieruimte volledig geklimatiseerd!

Naast investeringen in het  machinepark investeerde Torson eveneens in een kwalitatievere werkomgeving. De investeringen in een professioneel uitgekiend ventilatiesysteem zorgen voor koeling, verwarming en luchtzuivering. Alzo wordt een aangename werkomgeving op de werkvloer bevorderd.

15
jul

Hercertificering van kwaliteitslabel

Reeds 12 jaar op rij slaagt Torson er in om het eens verkregen kwaliteitslabel te hercertificeren. Dit gebeurde eind oktober 200!. Hierdoor is ons bedrijf opnieuw in het bezit van het ISO 9001.

15
jul

Torson investeert in nieuwe 5-asser!

Na de installatie van een 5-asser DMU 70 EVOLUTION en een draaibank CTX410, anderhalf jaar geleden, bleek al snel dat een investering van een 3de 5-asser zich opdring. Gezien de brede waaier aan mogelijkheden die deze machine te bieden heeft, bleven de aanvragen van onze klanten ook niet uit. Door toename van speciale opdrachten hadden …